(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Liikennevahinkolautakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

LIIKENNEVAHINKOLAUTAKUNTA 

hakee palvelukseensa lautakunnan esittelijänä toimivaa juristia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Liikenne- ja potilasvahinkolautakunta yhdistyvät 1.1.2021 alkaen uudeksi liikenne- ja potilasvahinkolautakunnaksi, ja yhdistymisen jälkeenkin tämä tehtävä jatkuu lautakunnan liikennevahinko-osastolla.

Odotamme

Odotamme sinulta oikeustieteen maisterin tai oikeustieteen kandidaatin tutkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä halua kehittää vahingonkorvausoikeuden osaamistasi. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut liikennevakuutuksesta korvattavien vahinkojen korvauskysymyksistä ja niihin liittyvästä juridiikasta.  Arvostamme jo hankittua soveltuvaa työkokemusta.   

Tarjoamme

Työssäsi voit kehittyä vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuden huippuosaajaksi. Olemme pieni ja joustava työyhteisö, jossa on me-henkeä, mukavat ja osaavat kollegat, joustava työaika ja etätyöntekomahdollisuudet.  

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antaa Suvi Miettunen, puh. 010 2868 232, suvi.miettunen@lvltk.fi, ja Juha Mikkola, puh. 010 2868 209, juha.mikkola@lvltk.fi.  

Tietoa meistä löydä myös lautakunnan kotisivuilta www.liikennevahinkolautakunta.fi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.9.2020 mennessä Suville: suvi.miettunen@lvltk.fi.