(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haemme 

lakimiestä 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tulet vastaamaan työttömyysvakuutusmaksupalvelun sisällöstä, mm. työttömyysvakuutusmaksujen määräämisen, perinnän ja valvonnan tehtävistä, palvelun lainmukaisuudesta ja kehittämisen reunaehdoista. Työttömyysvakuutusmaksupalvelun sisältövastaavana toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkuuksista vastaavan johtajan ja tiimipäälliköiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös rahaston edustamista sidosryhmäyhteistyössä. 

Edellytämme kykyä hahmottaa laaja-alaisia kokonaisuuksia, tehtävän hoitoa tukevaa useamman vuoden työkokemusta ja oikeustieteellistä loppututkintoa. Arvostamme liiketoimintalähtöistä toimintatapaa, sosiaalivakuutuksen osaamista, kokemusta toiminnan kehittämis- ja järjestelmähankkeista, sopimusjuridiikan osaamista, kokemusta säädösvalmistelusta ja kansainvälisen sosiaaliturvaoikeuden tuntemusta. Lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä ratkaisukeskeistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus ja ilmaisutaitoja.


Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.


Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, lisätietoja saat sisältövastaava Aki Villmanilta. Akin tavoitat 3.8.2020 alkaen puh. 050 356 7990.

Hae tehtävää 9.8.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).