(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Realia Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

 

Haemme nyt pääkonttoriimme Helsinkiin    

LAKIMIESTÄ

Toimit osana lakitiimiämme ja raportoit tehtävässäsi Realia-konsernin päälakimiehelle. Juridisena neuvonantajana tuet itsenäisesti konserniyhtiöitämme sekä keskitettyä konsernihallintoamme erilaisissa juridisissa kysymyksissä ja toimeksiannoissa. Keskeisiä tehtäväalueita ovat mm. isännöitsijöiden ja operatiivisen liiketoiminnan juridinen neuvonta ja tuki päätöksenteossa, erilaiset toimeksiannot ja reklamaatioiden käsittely. Seuraat myös säännöllisesti toimintamme lainmukaisuutta, koulutat ja ohjeistat henkilöstämme sekä osallistut osana lakitiimiä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Sinulla on OTM-tutkinto sekä usean vuoden työkokemus toimialalta. Alan erityislainsäädäntö ja sopimusjuridiikka on sinulle tuttua sekä monipuolinen ja itsenäinen tehtävänkuva mieluinen. Sinulla ei mene sormi suuhun vähän hankalammassakaan asiassa vaan teet töitä reippaalla otteella ja iloisella mielellä. Aiempi kokemus yrityskaupoista, compliance ja/tai GDPR-osaaminen katsotaan eduksi. Hyvä englannin kielen osaaminen on tehtävässä välttämätöntä, ruotsin taidosta plussaa.

Ajattelu- ja toimintatapasi on vahvasti liiketoimintalähtöinen, viihdyt hektisessä työympäristössä ja osaat priorisoida. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet käytännönläheinen ongelmanratkaisija ja omaat hyvät neuvottelu- ja kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää konsernia. Työsi tueksi saat ammattitaitoisen ja kivan tiimin sekä ison konsernin edut ja kehittymismahdollisuudet. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää 1.8.2020 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2f0d8e7a Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi hakuaikana ja etenemme mahdollisesti prosessissa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat päälakimies Sonja Westerlingiltä, puh. 040 354 5656. Soittoajat 15.7.2020 klo 10-11 ja 22.7.2020 klo 14-15.