(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Onko sinulla kokemusta finanssialan lainsäädännöstä ja haastavista juridisista tehtävistä? Haluatko tehdä töitä eurooppalaisen finanssialan sääntely- ja valvontatyön näköalapaikalla ja vaativien oikeudellisten tulkintakysymysten parissa? Tule Finanssivalvontaan hankkimaan uutta ja erilaista näkökulmaa urallesi.

Haemme Esikuntaan

LAKIMIESTÄ oikeudellisten päätösten valmisteluun

osaksi lakimiestiimiämme.

Lakimiehenä valmistelet vaativia toimintaamme liittyviä oikeudellisia päätöksiä, kuten hallinnollisia sanktioita. Olet tukena oikeudellisissa tulkintakysymyksissä ja valvontapäätösten valmistelussa. Tehtävän hoitamisessa on eduksi mm. julkisuus- ja hallintolain hyvä tuntemus. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kotimaisen ja kansainvälisen sääntelyn muutoksiin perehtyminen.

Olet perehtynyt syvällisesti finanssialan lainsäädäntöön. Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja useamman vuoden käytännön kokemus juridisten tehtävien hoitamisesta. Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja, ja sinulla on hyvä paineensietokyky ja hyvät työyhteisötaidot. Kirjoitat täsmällistä asiatekstiä suomeksi, ja sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa ja muuttuvassa eurooppalaisessa sääntely- ja valvontaympäristössä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä finanssialan asiantuntijaksi osaavassa työyhteisössä.

Esikuntaan kuuluvat lakiasiat, viestintä ja hallinnolliset palvelut. Lakiasioissa valmistelemme Finanssivalvonnan sanktiopäätökset sekä osallistumme muihin Finanssivalvonnan tehtäviin liittyvien merkittävien ja periaatteellisten oikeudellisten linjausten valmisteluun. Eurooppalaiseen yhteistyöhön osallistuminen on tiivis osa arkeamme. Hallinnollisissa palveluissa tuemme organisaation kehittämistä sekä toiminnansuunnittelua. Lisäksi koordinoimme Suomen Pankista hankittavia tukipalveluita. 

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Lisätietoja antaa Esikunnan päällikkö Sonja Lohse, p. 09 183 5311 tai sonja.lohse(at)finanssivalvonta

Hakuaika päättyy 7.6.2020.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 220, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA