(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Asianajotoimisto Jurentia Oy toimii Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Haemme nyt yhtä/kahta lakimiestä Helsingin toimistollemme ydinkeskustaan ja/tai Espoon toimistollemme Leppävaaraan.

Toimistomme kaipaa riita-asioiden taitajaa hoitamaan toimeksiantoja erityisesti asunto- ja kiinteistökauppajuridiikan, rakentamisen juridiikan sekä liikejuridiikan osa-alueilla. Olet hoitanut riita-asioita tuomioistuimissa ja prosessaaminen on mielestäsi asianajotoimintaa aidoimmillaan.  Odotamme sinulta tarvittavaa pätevyyttä edustaa päämiehiämme tuomioistuimessa tapahtuvassa riidanratkaisussa.

Tarjoamme hakijalle loistavat työkaverit, modernit työtilat, toimistohallinnon tuen sekä rutkasti vastuuta ja itsenäisiä työtehtäviä.  Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 31.5.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voitte olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.