(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Haemme Valtiokonttorin Kansalaispalvelut-toimialan Vahingonkorvauspalvelut-yksikköön kahta lakimiestä. 

Lakimiesten tehtävänä on Lakiasiainpalvelut-ryhmän jäsenenä hoitaa valtion vastuulla olevia vahingonkorvausasioita. Tehtävä sisältää päätösten antamista esitettyihin vahingonkorvausvaatimuksiin, valtion edustamista oikeudenkäynneissä sekä korvauskäsittelijöiden neuvontaa ja ohjausta. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen toiminnan prosessien kehittämiseen. 

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.  

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotamme ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu edesauttaa tehtävän menestyksellistä suorittamista. Odotamme myös hyvää vahingonkorvausoikeuden tuntemusta ja mielellään käytännön kokemusta valtionhallinnon vahingonkorvaustoiminnasta. Lisäksi odotamme sekä sujuvaa kirjallista että suullista ilmaisukykyä. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä selviytyä haastavista asiakaspalvelutilanteista ja hyvää paineensietokykyä. Kokemus toiminnan prosessien kehittämisestä lasketaan hakijalle eduksi. 

Tehtävän tiedot 

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön
Tehtävä alkaa: 1.6.2020
tai sovittaessa. 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot 

Hae viimeistään: 15.4.2020 23:59
ID: 28-372-2020  

Palkkaukseen liittyvät tiedot 

Valtiokonttorissa palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen mukaan. Tehtävä on sijoitettu palkkaryhmään 8, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3759,72 euroa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.  

Lisätietoja tehtävästä 

Pekka Syrjänen
lakiasiainpäällikkö
0295502773
etunimi.sukunimi@valtiokonttori.fi 

Toimipiste 

Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
00054 Valtiokonttori