(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Vantaan seurakunnat, Vantaan seurakuntien palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Vantaan seurakuntien palvelukeskuksessa on haettavana

LAKIMIEHEN VIRKA

1.4.2020 alkaen.

Lakimiehen tehtäviin kuuluu
- asiantuntija-avun antaminen Vantaan seurakuntayhtymän lainopillisten asioiden hoitamisessa
- lainsäädännöstä johtuvien seurakuntien toimintaa ja hallintoa koskevien ohjeiden sekä toimielinten ohje- ja johtosääntöjen laatiminen ja ylläpito
- seurakuntayhtymän edustaminen tuomioistuimissa ja muissa viranomaisissa.

Lisäksi tehtäviin kuuluu sisäisen tarkastuksen järjestäminen sekä perintätoimi.

Lakimiehen virka kuuluu palvelukeskuksen johtosäännössä määriteltyihin yhtymän johtajan alaisiin palvelukeskuksen johtaviin virkoihin. Lakimies valmistelee vastuualueensa asiat yhteiselle kirkkoneuvostolle. Lakimies toimii myös yhteisen kirkkovaltuuston ja yhteisen kirkkoneuvoston kokousten sihteerinä.

Lakimiehellä tulee olla oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto, perehtyneisyys hallintoon, johtamiskokemusta sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen.

Eduksi katsomme kokemuksen julkishallinnon lakimiestehtävistä sekä kirkon ja seurakuntien hallinnon tuntemuksen. Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja ICT-taitoja sekä itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työn pääkaupunkiseudun muuttuvassa toimintaympäristössä, toimitilat Tikkurilan aseman läheisyydessä sekä hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset palvelussuhde-edut.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 701 ja sen peruspalkka on 4603,73 euroa/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 3.3.2020 klo 16.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antaa yhtymän johtaja Jukka Parvinen p. 044 422 0358 tai sähköpostilla jukka.parvinen@evl.fi