(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Oulun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Oulun kaupunki hakee LAKIMIESTÄ vakituiseen virkasuhteeseen 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virka on uusi ja se sijoittuu hallinnollisesti konsernihallinnon lakipalvelut -ryhmään.
Lakimies vastaa ensisijaisesti sivistys- ja kulttuuripalveluiden sekä hyvinvointipalveluiden oikeudellisista asiantuntijapalveluista. Tehtäviin kuuluvat myös muut kunnallishallinnon yleiset juridiset tehtävät. Tehtäväkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Arvostamme julkishallinnon ja tietosuoja- ja julkisuuslainsäädännön tuntemusta sekä aitoa kiinnostusta sivistys- ja kulttuuritoimen sekä sosiaali- ja terveystoimen toimialoihin ja niiden juridisiin tehtäviin. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1546/2020. Hakemukset on toimitettava 28.2.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi