(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme nyt Finavian lakiasiainyksikköön työkaveriksemme lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu Finavian ja tytäryhtiöiden monipuolisten lakiasioiden hoito yhteistyössä liiketoimintojen ja konsernipalveluiden kanssa. Tehtävät räätälöidään taustasi ja kokemuksesi mukaan. Menestyt tehtävässä, kun olet liiketoimintalähtöinen, ratkaisukeskeinen ja aikaansaava. Olet tiimipelaaja ja sinulla on loistavat yhteistyötaidot sekä organisointikyky kiireellisissä ja vaativissakin tilanteissa. Kommunikoit ja neuvottelet taitavasti vähintään suomeksi ja englanniksi.

Odotamme sinulta oikeustieteellistä tutkintoa (OTK/OTM) ja vähintään viiden vuoden kokemusta lakimiestehtävistä mielellään yrityksen tai asianajotoimiston palveluksessa. Eduksi katsotaan IT-sopimuksiin liittyvä osaaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisessa ja kehittyvässä ilmailun toimintaympäristössä, hyvät työsuhde-edut sekä mukavan työympäristön Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Janne Simula p. 020 708 2214, 14.2.2020 klo 10-12 ja 24.2.2020 klo 15-17.

Hakeminen

Hae tehtävää 1.3.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.
Toimithan ripeästi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.