(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Huoltovarmuuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme Helsinkiin

Lakimiestä

vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään. Olet mukana hoitamassa Huoltovarmuuskeskuksen lakiasioita ja toimit lakimiehen sijaisena vanhempainvapaan aikana. Tehtävään kuuluu sopimusten ja hankintojen valmistelua, neuvontaa sekä erilaisissa projekteissa avustamista.

Hakemallamme henkilöllä on OTM-tutkinto (tai vastaava) sekä vähintään kahden vuoden työkokemus lakimiehen työstä. Tehtävä edellyttää sopimusoikeuden ja hankintalain tuntemusta. Hallinto-, kilpailu-, yhtiö- ja työoikeuden tuntemus sekä kokemus valtionhallinnosta luetaan eduksi.

Olet toimintatavaltasi asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on hyvät kirjoitustaidot ja osaat hahmottaa ja kiteyttää oikeudellisesti olennaiset kysymykset asiakonteksteista. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä valtionhallinnon lakipalveluiden osaajana. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Anna Mikkoselle (anna.mikkonen@nesa.fi) 16.2.2020 mennessä. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.