(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme juristitiimiimme kahta lakimiestä

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. 

Ensisijaisesti toimipaikkasi olisi Helsingissä. Mobiilityöskentely toimintatapamme mahdollistaa sijoittumisen sovittavilta osin myös muille Senaatin toimipaikoille kuten Tampereelle, Turkuun, Kouvolaan, Jyväskylään tai vaikkapa Kuopioon.

Lakimies hankintatoimen ja rakennuttamisen tehtäviin (vakinainen tehtävä)

Tehtävänäsi on Senaatti-kiinteistöjen ja sen tytäryhteisöjen hankintatoimen tarvitsemien oikeudellisten palveluiden tuottaminen liiketoiminnan tueksi. Myös rakennuttaminen tulee kaipaamaan vastaavalla tavalla osaamistasi. Työtehtäviäsi ovat esim. Senaatin liiketoiminnan päivittäinen oikeudellinen neuvonta ja tukeminen, asiakirjojen kommentointi ja erilaisiin neuvotteluihin osallistuminen ja sopimus- ja asiakirjavalmistelu. Osallistut Senaatissa myös tehtäväkokonaisuuteen liittyvään kouluttamiseen. Tehtävässäsi olet myös hankintatoimen ja rakennuttamisen prosessien kehittämisessä mukana. 

Oletko hyvä hankintaosaaja ja kiinnostunut rakennuttamisen juridiikasta, mutta Sinulta ei vielä löydy työkokemusta rakennuttamisen parista? Innostuneen motivoituneella asenteella Sinulla on mahdollisuus päästä kouluttautumaan myös rakennuttamisen juridiikan ammattilaiseksi lakimiehelle räätälöitävän koulutussuunnitelman tukemana.

Lakimies yritysjuridiikan ja kiinteistöjen myyntitoiminnan oikeudellisiin tehtäviin (2 vuoden määräaikainen tehtävä)

Tehtävänäsi on Senaatin kiinteistöjen myyntitoiminnan juridinen tukeminen juristitiimin muiden transaktiojuristien kanssa. Työtehtäviäsi ovat mm. kiinteistömyynnin ja -kehittämisen juridinen tukeminen esim. asiakirjojen kommentoinnin, neuvotteluihin osallistumisen sekä päivittäisen juridisen neuvonnan kautta. Lisäksi pääset työskentelemään yritysjuridiikan ja Senaatin compliance-ohjelman kehittämisen parissa. Osallistut Senaatissa myös tehtäväkokonaisuuteen liittyvään kouluttamiseen. 

Kumpikin lakimies työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden Senaatin asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Tehtävät edellyttävät analysointi- ja paineensietokykyä. Tärkeä ominaisuutesi on kyky aikaansaavaan ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat, että sinulla on

  • oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava oikeudellisen koulutuksen sisältävä yliopistotasoinen tutkinto
  • erinomaiset yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • vähintään jo muutaman vuoden juridista työkokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Ilkka Koponen, p. 050 304 9486.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 23.2.2020.