(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

 

Osana yliopistopalveluiden tutkimuspalveluiden kokonaisuutta meillä työskentelee kymmenhenkinen lakimiestiimi, jota yhdistää vankka osaaminen tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta sekä yritysyhteistyöstä.

Etsimme nyt uutta LAKIMIESTÄ osaksi tiimiämme tukemaan yliopistoyhteisöä tutkimuksen moninaisissa juridisissa kysymyksissä. Työsuhde on vakituinen.

 

Lakimiehenä tutkimuspalveluissa

Lakimiehiämme yhdistää vankka osaaminen tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta sekä yritysyhteistyöstä. Teemme työtä hyvällä yhteishengellä ja autamme tutkijoita esimerkiksi tutkimuksen sekä tutkimustulosten kaupallistamiseen ja muuhun hyödyntämiseen liittyvissä sopimuksissa ja sopimusneuvotteluissa. Pääset työsi kautta aitiopaikalle seuraamaan ja tukemaan tutkimuksen vaikuttavuutta yhteiskunnan suuntaan. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan kentän sopimusten ja immateriaalioikeuksien parissa.

Teet tehtävässä tiivistä yhteistyötä huippututkijoiden sekä yliopistopalveluiden eri alojen kollegoiden kanssa. Lakimiestiimimme yhteisenä tavoitteena on tukea yliopiston tutkimuksen vaikuttavuutta ja hyödynnettävyyttä huolehtien samalla yliopiston edunvalvonnasta sopimustoiminnassa.

Sinusta

Arvostat tiedettä, tutkimusta ja siihen perustuvaa opetusta, ja innostut mahdollisuudesta päästä osaksi toimintaympäristöä, jossa innovatiivinen akateeminen maailma on osa arkeasi. Sinulta löytyy jo kokemusta joko yritysyhteistyöstä tai tutkimus-/innovaatiohankkeiden kaupallistamisesta. Olet sinnikäs ja palveluhenkinen ja edistät työtäsi aina hyvällä yhteistyöllä. Tarvitset tehtävässä hyvää paineensietokykyä ja käytännöllistä työotetta, sekä luontaista valmiutta tiimityöskentelyyn.

Edellytämme sinulta ylempää oikeustieteellistä yliopistotutkintoa. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja työskentelet suomen lisäksi sujuvasti englanniksi. Erityisesti arvostamme useamman vuoden kokemusta vaativasta sopimusjuridiikasta ja immateriaalioikeuksista sekä kokemusta teknologian lisensioinnista ja/tai lääketieteellisen tutkimuksen ja tuotekehityksen juridiikasta.

Miksi meille?

Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Työhyvinvointisi on meille tärkeää ja huolehdimme siitä mm. joustavien työaikojen, työterveyshuollon ja erinomaisten liikuntapalveluiden avulla. Työhösi saat tukea osaavalta lakimiestiimiltämme ja muilta yliopistopalveluiden asiantuntijoilta.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti, mutta arvostamme mahdollisuutta ottaa tehtävä vastaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 29.1.2020. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa. Voit liitää hakemukseesi erillisen ansioluettelon ja palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakipalvelujen palvelupäällikkö Perttu Pohjola, +358 50 311 6726, perttu.pohjola@helsinki.fi.

 

#helsinkiunicareers

Tutkimuspalvelut osana yliopistopalveluiden 1000 hengen asiantuntijaorganisaatiota edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita noin 150 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin lisää: https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/yliopistopalvelut