(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Lakiasiat ja Compliance/Ryhmän lakiasiat -organisaatioon Helsinkiin

 

LAKIMIESTÄ

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Vastaat osaltasi Keskusyhteisön hallintoon ja osuuspankkien hallintoon ja yritysjärjestelyihin liittyvistä vaativista asiantuntijatehtävistä. Tehtävässä varmistat, että OP Ryhmän yhteisöjen hallintoprosessit ja annettu ohjeistus on sääntelyn, viranomaisohjeistuksen ja parhaiden corporate governance -periaatteiden mukaista. Tehtävässä osallistut mm.

 

  • OP Ryhmän luotettavaa hallintoa koskevan ohjeistuksen laatimiseen ja juridisen tuen antamiseen hallintoa koskevissa kysymyksissä sekä OP Ryhmän keskusyhteisökonsernille että osuuspankeille 
  • Osuuspankkien hallintoon liittyvien erilaisten malliasiakirjojen laatimiseen  
  • juridisen tuen antamiseen ja asiakirjojen laatimiseen osuuspankkien ja osuuspankkien konserneihin kuuluvien yritysten sulautumisissa ja muissa yritysjärjestelyissä.   

 

 Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut corporate governance -kysymyksistä. Osaamisesi yhtiö- ja mielellään erityisesti osuuskuntaoikeudesta on vahva. Sinulla on aikaisempaa kokemusta hallinnon prosessien parissa työskentelystä

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi, että sinulla on hyvä looginen päättelykyky, kyvykkyys analyyttiseen ajatteluun ja monimutkaisten kokonaisuuksien hallintaan. Saatat poikkeuksetta aloittamasi tehtävät alusta loppuun. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyviä sosiaalisia taitoja ja erinomaista kykyä asioiden sekä suulliseen että kirjalliseen ilmaisemiseen. Pystyt viestimään monimutkaisetkin asiat selkeästi. 

 

Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle, hyvä ruotsin kielen taito luetaan eduksi. 

 

Mitä saat meiltä 

 

Tehtävässä pääset aitiopaikalta seuraamaan OP Ryhmän kehitystä ja osaltasi osallistumaan corporate governance -alueeseen liittyviin projekteihin ja toiminnan kehittämiseen. Pääset osana asiantuntevaa ja tehtäviinsä sitoutunutta työyhteisöä kehittämään osaamistasi ja kasvattamaan kokemustasi erilaisissa corporate governaceen liittyvissä asioissa sekä yhteisöoikeudessa ja OP Ryhmän toiminnasta laajemminkin. Tehtävässä pääset myös verkostoitumaan Keskusyhteisön asiantuntijoiden ja osuuspankkien johdon ja hallinnon edustajien kanssa. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 3.2.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Lipasti, p. 0400 345 182 22.1.2020 klo 13-15 ja 27.1.2020 klo10.00-12.00 tai sähköpostitse eeva.lipasti@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.