(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
 
Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 
Haemme nyt vähittäispankkiliiketoimintaa tukevaa lakimiestä  Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen. 


 
LAKIMIES


Tässä tehtävässä vastaat

Lakimiehenä vastuualueenasi on vähittäispankkiliiketoiminnan juridinen tukeminen erityisesti maksujenvälitykseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toteutat tämän lisäksi edunvalvontaan ja sääntelynseurantaan liittyviä erityistehtäviä yhdessä muiden organisaatioiden kanssa. 

Ylläpidät ja päivität OP Ryhmän käyttämiä mallipohjia ja -ehtoja sekä laadit yhteistyösopimuksia liiketoiminnan sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana liiketoiminnan kouluttamista ja ohjeistamista liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Pääset myös perehdyttämään muita lakimiehiä. 

Työskentelet liiketoiminnan kanssa tiiviisti ja työkavereiksesi saat myös OP Ryhmän muut lakimiehet ja Compliance Officerit. 


 
Mitä odotamme sinulta

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja maksupalvelulainsäädännön erinomainen tuntemus jo entuudestaan sekä ymmärrys Open Banking –liiketoimintamallin juridisista vaatimuksista. Tunnet pankkipalveluihin liittyvän juridiikan, kuluttajasuojasääntelyn ja sopimusoikeuden sekä alueen tuotteet, prosessit ja liiketoiminnan. 

Oman tehtäväalueen laaja tuntemus ja kyky soveltaa omaa asiantuntijuutta toiminnan kehittämisessä on avain tässä tehtävässä menestymiseen. Olet päämäärätietoinen ja haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Olet aikaansaava tulosten tekijä. Työskentelet aina asiakaslähtöisesti ja nautit asiakkaiden odotuksiin vastaamisesta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla on loistavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet mielellään tiimissä ja OP Ryhmän arvojen mukaisesti. 

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden Suomen suurimman finanssitalon asiantuntijatehtävässä lakiasioiden tehtäväkentällä. Vähittäispankkiliiketoiminnan lakimiehenä saat vastuuta ja paikan toteuttaa ideoita. Pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa kuuden hengen lakimiestiimiä. Saat modernit työvälineet OP Vallilan upeissa toimitiloissa ja tietenkin ison talon uramahdollisuudet ja edut. 


 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 26.1.2020 mennessä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Sormunen puhelimitse 050 569 5996 keskiviikkona 15.1.2020 klo 9-10 ja  maanantaina 20.1.2020 klo 15-16. 
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.