(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Aspo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Aspo Oyj:n kuuden hengen konsernihallintoon uutta kollegaa.

Tehtävä tarjoaa haasteellisen ja erinomaisen kasvualustan monipuoliselle ja kehityshakuiselle yrityslakimiehelle. Lopullinen tehtäväkuva muokataan valitun henkilön osaamisen ja kehittymistavoitteiden mukaiseksi. Tulet saamaan tehtävään tarvittavan perehdytyksen, odotamme kuitenkin, että olet suhteellisen nopeasti valmis ottamaan vastuuta ja itsenäisyyttä vaiheittain.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kaikkien Aspon liiketoimintojemme edustajien kanssa ja raportoit konsernin lakiasiainjohtajalle. Tehtäväsi ovat sekä liiketoimintayksiköidemme, että Aspo Oyj:n monipuolisia peruslakiasioita, joista tärkeimpinä ovat sopimusjuridiikka ja muu oikeudellinen neuvonta. Muita lakiasioita ovat mm. corporate governanceen liittyvät tehtävät, yhtiöoikeus- ja IPR -asiat sekä monipuolinen oikeudellinen neuvonta ja osallistuminen compliance -toimintojen kehittämiseen ja valvontaan.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus yleisistä yritysjuridiikan tehtävistä ja olet kiinnostunut liiketoiminnan sopimusoikeudesta. Arvostamme kokemusta kansainvälisen kaupan sopimuksista. Olet koulutukseltasi OTM ja haluat kehittyä monialayhtiön yrityslakimiehenä.  Englannin kielen taitosi on sujuva sekä suullisesti että kirjallisesti.

Olet omaksumiskykyinen ja hahmotat kaupallisen toiminnan roolitukset. Tehtävässä menestymisessä olennaista ovat kaupallinen tulokulma juridisiin asioihin, yhteistyökyky ja tahto ottaa vastuuta itsenäisestä työstä.  Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet valmis matkustamaan tehtävässäsi.

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän avoimessa ja mukavassa työyhteisössä, jossa sinua arvostetaan. Tervetuloa tiimiin!

Aspo-konsernista löydät lisää tietoa osoitteessa www.aspo.fi. Heräsikö mielenkiintosi? Soita! Lisätietoa tehtävästä antavat mielellään Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck, puh. 0400 661 180 ja Sakari Pitkänen, puh. 0400 707 011. Odotamme hakemustasi ja cv: täsi palkkatoiveineen 27.1.2020 mennessä osoitteeseen info@smarthc.fi.