(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt lakimiestä Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. 

 

LAKIMIES

 

Tässä tehtävässä vastaat


Lakimiehenä erityisenä vastuualueenasi on toimia liiketoiminnan ja OP Kotien juridisena tukena asumiseen, asuntokauppaan ja kiinteistönvälitykseen liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Lisäksi arvostamme osaamista AML-/KYC –asioihin liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös kouluttaa ja ohjeistaa OP Kotien kiinteistönvälittäjiä liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti sekä vastata OP Kotia koskeviin asiakasvalituksiin. 


Tuet myös edunvalvontaan ja sääntelynseurantaan liittyvissä erityistehtävissä yhdessä muiden organisaatioiden kanssa sekä ylläpidät ja päivität OP Ryhmän käyttämiä mallipohjia ja -ehtoja.

 

 

Mitä odotamme sinulta


Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla asuntokauppaan ja kiinteistönvälitykseen liittyvän lainsäädännön, rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetun lain, kuluttajansuojalain, ja sopimusoikeuden vahvaa erityisasiantuntemusta sekä alueen tuotteiden, prosessien ja liiketoiminnan tuntemusta. 


Oman tehtäväalueen laaja tuntemus ja kyky soveltaa omaa asiantuntijuutta toiminnan kehittämisessä on avain tehtävässä menestymiseen. Työntekijänä pyrit päämäärätietoisesti kohti omia tavoitteitasi sekä haluat aina saada tulosta aikaiseksi ja vastata asiakkaiden odotuksiin. Tehtävä edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

 

Mitä saat meiltä


Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden Suomen suurimman finanssitalon asiantuntijatehtävässä. Tehtävässä saat vastuuta ja paikan toteuttaa ideoita. Pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa kuuden hengen tiimiä. Saat modernit työvälineet OP Vallilan upeissa toimitiloissa ja tietenkin ison talon uramahdollisuudet ja edut. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 10.1.2020 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Sormunen puh 050 569 5996 maanantaina 30.12. klo 12-14 ja tiistaina 7.1. klo 8-10.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.