(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Haemme vakituiseen virkaan LAKIMIESTÄ Yritykset ja yhteisöt –tulosalueen oikeudellisen yksikön laatutiimiin.

Lakimiehen keskeisiä tehtäviä ovat kaupparekisterin valvontaan liittyvien hakemusten- ja ilmoitusten käsittely sekä tähän liittyvä asiakaspalvelu. Lisäksi lakimies osallistuu asiantuntijana tulosalueen tietosuojaryhmään sekä hankintojen valmisteluun.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa ylempi korkeakoulututkinto, kuten oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Arvostamme yhteisölainsäädännön ja siihen liittyvien rekisteriasioiden tuntemusta. Hakijan eduksi katsomme myös tietosuojaa ja julkisia hankintoja koskevan osaamisen. Olet oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis kehittämään itseäsi sekä laajentamaan osaamistasi. Valtion virkamiehiltä vaadittavien molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.

Virka pyritään täyttämään 1.2.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lakimiehen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 12-13 (3 358 - 3 713 euroa/kk) aikaisemman työkokemuksen ja osaamisen mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. PRH:ssa on käytössä tulospalkkiojärjestelmä.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 16.1.2020.