(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Asianajotoimisto Jurentia Oy toimii Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toimintamme kasvaessa vuosittain noin 30 %:n vauhdilla, kasvaa vastaavasti myös uusien työkavereiden tarve.  Etsimmekin nyt uusia lakimiehiä Helsingin ja Vantaan toimistoille. Meille Jurentia on raikasta ilmettä, vastuuta ja onnistumisia.

Helsingin ja Vantaan toimistojemme modernit ja valoisat toimitilamme odottavat juuri sinua – silmäkulman pilkkeellä ja iloisella mielellä varustettua juridiikan ammattilaista. Tällä hetkellä etsimme erityisesti riitapuolen taitajaa osaamisalueinaan rakentamisen ja asumisen riidat. Tehtävät sisältävät työskentelyä tuomioistuimissa, joten kiinnostus riidanratkaisuun sekä oikeus prosessata tuomioistuimissa ovat edellytyksenä tehtävien täyttämiselle.

Tarjoamme hakijalle mahtavilla työkavereilla varustetun työpaikan, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä – hyvässä seurassa sekä kilpailukykyisin ehdoin. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 6.1.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voitte olla yhteydessä numeroon 09 6829 4400. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.