(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Haemme pääkonttoriin Helsinkiin, Pohjois-Haagaan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
lakimiestä.


Veikkauksen Lakiasiat-yksikköön avustamaan Veikkauksen liiketoimintaa sekä kehittämään lakipalvelujamme. Yksikkömme tarjoaa keskitetysti juridisia asiantuntijapalveluja Veikkauksen eri toiminnoille. 


Työtehtävissäsi neuvot ja ohjeistat liiketoimintaa juridisissa kysymyksissä sekä avustat kehityshankkeissa.  Varmistat osaltasi, että yhtiö noudattaa toiminnassaan lakeja ja muita säädöksiä sekä yhtiön omia ohjeita. Työnkuva määräytyy tarkemmin kokemuksesi ja asiantuntemuksesi mukaan. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Veikkauksen liiketoimintayksiköiden kanssa sekä avustat yrityksen erilaisten juridisten haasteiden parissa. 


Sinulla on oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkinto, kokemusta liikejuridiikan eri osa-alueista sekä käytännön työkokemusta esimerkiksi yrityksessä tai asianajotoimistossa työskentelystä. Edellytämme vähintään 3 vuoden kokemusta, vahvaa osaamista sopimusoikeudesta, tietosuojasta ja kilpailuoikeudesta. Arvostamme kokemusta myös julkisista hankinnoista ja immateriaalioikeudesta.
 
Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen. Olet itsenäinen ja tartut rohkeasti uusiin työtehtäviin. Olet asiakaslähtöinen, jaat osaamistasi ja olet tiimipelaaja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman lakiyksikön sekä eri liiketoimintayksiköiden kanssa koko yrityksen tasolla. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisessa rahapeliyhtiössä. Veikkaus tarjoaa viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lähetä hakemus viimeistään 31.12.2019 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Taru Barrow 17.12. klo 13-15 ja 30.12. klo 9-10 puh. +358 400 619 171. 

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.