(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko sinä meidän uusi lakimies?

TEKin lakimiehenä annat jäsenillemme työsuhdeneuvontaa muun muassa työsopimuksiin, irtisanomistilanteisiin sekä yhteistoimintaneuvotteluihin liittyen. Tämän lisäksi seitsemällä lakimiehellämme on jokaisella erilaisia erikoistumiskohteita oman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Voit olla esimerkiksi julkisen sektorin työsuhdeasioihin perehtynyt tai osaat ajaa oikeusriitoja tuomioistuimessa. Voit olla myös yrittäjyysasioista kiinnostunut tai vaikkapa immateriaalioikeuksien asiantuntija. Tehtävässä on tilaa joustolle; räätälöimme tehtäväkokonaisuutesi osaamisesi pohjalta. Usein tehtäviin kuuluu myös oman oikeudenalan teemoista kirjoittaminen sekä puhuminen erilaisissa koulutuksissa ja infoissa.

Meillä pääset parhaiten vauhtiin, jos sinulla on jo kokemusta työsuhdejuridiikasta sekä siihen liittyvistä neuvottelutilanteista. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on aloitteellinen ja itsenäinen tapa toimia. Tarvittaessa voit joskus matkustaa kotimaassa. Plussaa on, jos tunnet jo valmiiksi työehtosopimuksia sekä työmarkkinoiden toimintaa oikeudellisesta näkökulmasta.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työsuhdejuridiikan ammattilaiseksi. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Meillä on mukavaa työskennellä, työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Lakitiimimme työskentelee pääsääntöisesti Helsingissä, mutta sinun on mahdollista toimia myös muilla aluetoimistoillamme. 

Hakuohjeet

  • Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, arviolta 31.12.2020 saakka
  • Lisätietoja tehtävästä antavat lakimies Emma Aho (emma.aho@tek.fi) tai HR-johtaja Kati Johansson (kati.johansson@tek.fi) puh. (09) 2291 21
  • TEK korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.
  • Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 24.11. mennessä rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.tek.fi/rekry