(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme talouden ja rahoituksen laskutuspalveluihin

Lakimiestä

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan Työllisyysrahaston saatavien vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään sekä insolvenssimenettelyihin liittyvät lakimiestehtävät, lakimiestukena toimiminen mainituissa palveluissa ja kehittämisprojekteissa sekä asiakaspalvelun tukeminen yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu järjestelmä- ja prosessikehitys rahaston saatavien lainmukaisen laskutuksen ja perinnän takaamiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka jatkuu elokuun 2021 loppuun asti.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva oikeustieteellinen koulutus
  • perintä- ja insolvenssioikeuden osaamista
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • muutaman vuoden työkokemus lakimiestehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa. Voit siis olla myös vastavalmistunut, jos sinulla on asenne kohdillaan.

Lisäksi odotamme:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.

Näin haet

Jos innostuit, hae tehtävää 27.10.2019 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää työtehtävästä, yksikön päällikkö Arto Smedberg vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Artolle numeroon 050 373 2221 joko perjantaina 18.10. klo 13-14 tai maanantaina 21.10. klo 10-11.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen.