(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme vahvistusta tiimiimme Etelä-Haagaan.

Kuljetusalan Lakiasiaintoimistossa pääset työskentelemään auto- ja kuljetusalan yritysten mielenkiintoisten oikeudellisten toimeksiantojen parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu eri kokoisia tavara- ja henkilöliikenteen sekä autoalan yrityksiä. Oleellinen osa työtäsi tulee olemaan oikeudenkäyntiasioiden hoitamista yleisissä tuomioistuimissa.  Lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakasyritysten moninaisten lakiasioiden hoitaminen, esimerkiksi sopimus- ja vahingonkorvausasioissa. Työsi edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista otetta, mutta saat tukea mutkattomasta tiimistä, jolla on vahvaa työ- ja prosessioikeudellista osaamista sekä kuljetusalan tuntemusta. Tuemme etätyötä ja tarjoamme mm. erilaista rentoa työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Autollekin löytyy oma parkkipaikka.

Edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta (lupalakimies), vankkaa työoikeuden tuntemusta, yrittäjämyönteistä asennetta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen asioiden hoitamiseen.

Vapaamuotoinen työhakemus sisältäen cv:n ja palkkatoivomuksen tulee toimittaa Kuljetusalan Lakiasiaintoimiston toimitusjohtaja, varatuomari Petri Verroselle viimeistään 12.11.2019 sähköpostilla: petri.verronen@alt.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

www.kalt.fi