(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Diakonissalaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Lakimies - tule töihin Diakonissalaitokselle!

Haluatko tehdä työtä suurella sydämellä ja olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta? Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja?

Haemme Diakonissalaitoksen konsernin Lakiasiat-tiimiin lakimiestä vastaamaan kehitysvamma-alan palveluja tarjoavan Rinnekodin palveluliiketoiminnan ja strategian toteuttamisesta ja kehittämisestä toimialan johdon kanssa.

Odotamme sinulta ylemmän oikeustieteellisen tutkinnon lisäksi juridista osaamista sosiaali- ja terveyspalveluiden alalta ja useamman vuoden monipuolista yrityslakimiehen tai asianajajan tehtävissä hankittua työkokemusta. Omaat työkokemusta myös kehitysvamma- ja/tai sote-alan asiakasrajapinnasta.  Olet vahva sopimusoikeuden ja julkisten hankintojen osaaja.

Henkilönä toimit ratkaisukeskeisesti ja vastaat tehtävistäsi itsenäisesti toimien osana moniammatillista tiimiä. Huolehdit positiivisella ja innostavalla asenteella monimutkaisista kokonaisuuksista ja myös rutiininomaisemmista tehtävistä. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot ja valmius kouluttamiseen. Englannin ja ruotsin kielen taitosi on sujuva.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen tehtävän Suomen suurimman yksityisen kehitysvamma-alan palveluntuottajan ja yhteiskunnallisen konsernin palveluksessa. Pääset mukaan kehittämään kanssamme entistä parempia ja vaikuttavampia palveluita. 

Meillä Diakonissalaitoksella on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja työskentelee kehittyvässä ja vuorovaikutteisessa ympäristössä. Rakennamme yhdessä poikkeuksellisen hyvää työpaikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernin lakiasiainjohtaja Sari Elomaa-Siren, puh. 050 66 112 8.10 klo 14-16, 11.10 klo 9-10 ja 15.10 klo 9-10.30.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.10.2019 mennessä.