(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Vahinkovakuutuksen lakiaisoihin, Riidanratkaisuyksikköön Helsinkiin oikeiudenkäyntilakimiestä.

 

 

OIKEUDENKÄYNTILAKIMIES

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Oikeudenkäyntilakimiehenä vastuualueenasi on hoitaa OPn riita- ja rikosasioita tuomioistuimissa eri puolilla Suomea. Tyypillisiä riita-asioita ovat vakuutuskorvauksiin liittyvät riidat, vaativat regressien takaisinperinnät ja näihin liittyvät oikeudenkäynnit. Tehtäviisi kuuluu jossain määrin myös lautakuntavastineiden laatiminen ja saat osallistua myös oikeudenkäyntien hoitoprosessien kehittämiseen ja koordinointiin.

 

Riidanratkaisutiimin oikeudenkäyntilakimies vaikuttaa tehtävässään toiminnan tehokkuuteen, korvausmenon pienentämiseen sekä asiakastyytyväisyyteen. Työtä tehdään tiiviissä ja hyvässä vuorovaikutussuhteessa sekä ulkoisiin että sisäisiin sidosryhmiin nähden. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet OTK tai OTM ja olet suorittanut tuomioistuinharjoittelun tai asianajajatutkinnon. Sinulla on jo kokemusta riita-asioiden selvittämisestä ja vahingonkorvausasioista ja olet mahdollisesti jo hoitanut oikeudenkäyntejä tuomioistuimissa. Finanssijuridiikan, erityisesti vakuutusjuridiikan, osaamisesta on tehtävässä paljon hyötyä. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Otat tilanteet ja työtehtävät nopeasti ja kokonaisvaltaisesti haltuusi ja osaat toimia myös paineen alla. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja hyödynnät niitä luontevasti niin omassa tiimissäsi kuin riita- ja rikosasioiden selvittämisessäkin.

 

 

Tarjoamme sinulle


Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Puisto, p. 040 779 6130.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 13.10.2019 mennessä.

 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.