(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Helsinkiin

Lakimiestä

Etsimme uutta työkaveria lakitiimiimme. Toimit asiantuntijana ja neuvonantajana toimialojemme monipuolisissa eri oikeudenaloja koskevissa juridisissa asioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden lakimiesten kanssa. Osallistut myös erilaisten liiketoimintasopimusten ja -konseptien kehittämiseen ja koulutat säännöllisesti lakiasioita liiketoimintayksiköille.

Olisitko Sinä joukkueemme uusi pelaaja?

Sinulla on OTK/OTM -tutkinto ja vähintään muutaman vuoden työkokemus lakimiehen tehtävistä. Sinulle on kertynyt osaamista ja kokemusta rakennusalan tai muun teollisuuden juridiikasta, sen käytännön soveltamistaitoa sekä kokemusta neuvonta-, neuvottelu- ja riidanratkaisutilanteista. Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen vahingonkorvausoikeudesta sekä kiinnostuksen vakuutusasioita kohtaan. 

Toimit ratkaisuhakuisesti, oma-aloitteisesti ja vastuullisesti. Suhtaudut positiivisesti muutoksiin ja olet valmis ottamaan roolia dynaamisessa lakipalveluiden organisaatiossamme. Englannin kielen sujuvan suullisen ja kirjallisen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön yrityksessä, jolla on vahva yrityskulttuuri. Toimimme vastuullisesti ja vakaasti asiakasta, henkilöstöä ja ympäristöä arvostaen. Kanssamme saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme ja koulutustarjontamme tuella.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainpäällikkö Tarmo Nikkilä (puh. 040 821 1214) 17.9.2019 klo 8.30-10 ja 24.9.2019 klo 15.30-17.

Jätä hakemuksesi 4.10 mennessä oheisen lomakkeen kautta.