(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme nyt LähiTapiola Vahinkoyhtiöön lakimiestä Espooseen. LähiTapiola Vahinkoyhtiö on LähiTapiola-ryhmän emoyhtiö ja valtakunnallinen suurten yritysten vakuuttaja. Vastaamme kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ryhmän tuotteiden ja palvelujen osalta sekä toimimme Elon kumppanina työeläkevakuutuksissa. Asiakaskeskeisen toimintamme tavoitteena on jatkuva asiakaskokemuksen parantaminen sekä asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja menestyksen turvaaminen.

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Lakimiehenä päätehtäväsi on rahanpesun estäminen ja liiketoiminnan sekä asiakasrajapinnan tukeminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yritysasiakkaiden asiakasvastaavien kanssa ja keskityt nimenomaan yritysasiakasliiketoiminnan tarpeisiin ja haasteisiin rahanpesun estämiseen ja asiakkaan tunnistamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteen kandidaatin tai oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • Vähintään muutaman vuoden juridista työkokemusta
  • Palavaa mielenkiintoa rahanpesun estämisen lainsäädännön käytännön soveltamiseen
  • Innokasta ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Hyviä yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
  • Osaaminen KYC ja AML –asioista erityisesti vakuutus- ja pankkisektorilta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta yritysanalytiikan tai vakuutustutkinnan kanssa työskentelystä.

Tarjoamme

Lakimiehenä työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Sundström, puh. 09-453 2845 (17.9 klo 09-10 & 25.9 klo 12-13) / jari.sundstrom@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.9.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).