(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Fujitsu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Me Fujitsulla luomme digitaaliteknologian avulla ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita ja yrityksiä rakentamaan tulevaisuutta turvallisesti ja kestävästi. Olemme näin luomassa yhteiskuntaa, jossa ihmiset voivat hyötyä tiedosta ja uusista oivalluksista. Digitalisaatio on koko toimintaympäristön muutos, joka lähtee liikkeelle innovaatioista, asiakaslähtöisyydestä ja digitaalitekniikan uudenlaisesta käytöstä. 

Haluatko olla mukana tässä työssä yhdessä meidän kanssa?

Tartu tilaisuuteen ja tule vahvistamaan tiimiämme 1.1.2020 alkaen sinä osaava

LAKIMIES

Lakimiehenämme pääset hoitamaan vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä. Neuvot ja tuet liiketoimintayksiköitämme myynti- ja kehityshankkeissa, annat ohjeita ja ratkaisuja kansainvälisen yrityksen liiketoiminnassa ilmeneviin juridisiin kysymyksiin sekä osallistut sopimusneuvotteluihin ja sopimusten laadintaan. 

Odotamme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus lakimiestehtävistä, mieluiten yrityksessä tai asianajotoimistossa. Arvostamme erityisesti sopimusjuridiikkaan ja ict-alaan (erityisesti erilaisiin it-sopimuksiin) liittyvää osaamista ja liiketoimintalähtöistä otetta juridiikkaan. Myös julkisiin hankintoihin ja kilpailuoikeuteen liittyvä osaaminen luetaan eduksesi.

Osaat tuoda näkemyksesi vakuuttavasti ja uskottavasti esille sekä suomeksi että englanniksi. Olet ratkaisuhakuinen, avoin, vastuullinen, ulospäin suuntautunut ja kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja luot myönteistä ilmapiiriä ympärillesi. Lisäksi pystyt hallitsemaan laajoja asia- ja sopimuskokonaisuuksia sekä nopeasti vaihtelevia työtilanteita ja -kuormia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ict-talossa, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja työskentelemään motivoivassa ympäristössä työkavereinasi joukko osaavia ja mukavia tiimiläisiä, jotka tukevat sinua työssäsi. Fujitsu työpaikkana tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Työpaikka sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäellä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tutustu nettisivuillamme meihin lisää!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päälakimies Anu-Kaisa Raita sähköpostitse anu-kaisa.raita(at)fi.fujitsu.com.

Lähetä hakemuksesi 4.10.2019 mennessä hakulomakkeen kautta olevasta linkistä.