(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme nyt joukkoomme/hakuaikaa jatkettu

lakimiestä liiton oikeudelliselle toimialueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lakimiehen tehtävänä on neuvoa liiton jäseniä ja luottamusmiehiä työpaikan erimielisyystilanteissa ja työelämän sosiaaliturva-asioissa, hoitaa jäsenten työoikeudellisia riita-asioita tuomioistuimissa sekä työ- ja virkaehtosopimusten tulkintaerimielisyyksiä työtuomioistuimessa. Lisäksi lakimies osallistuu lainvalmistelua koskevaan edunvalvontaan, jäsenten ja luottamusmiesten kouluttamiseen sekä toimii oikeudellisena asiantuntijana liiton muille toimijoille. Valittavan henkilön tehtävät määritellään tarkemmin asianomaisen kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Edellytämme tehtävään valittavalta lakimieheltä oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkintoa, laajaa osaamista työoikeuden alalta, kokemusta asianajotehtävien hoitamisesta tuomioistuimissa sekä kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn.

Arvostamme lisäksi suoritettua tuomioistuinharjoittelua sekä järjestökokemusta. Hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään 20.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: lakimiehen tehtävä.

Tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa lakiasiainpäällikkö Mika Hämäläinen, puh. 040 5340 293.