(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Tällä kertaa haemme lakimiestä ensisijaisesti Vantaan Tikkurilan toimistoomme. Modernit toimitilamme sijaitsevat Dixin toimistokeskuksessa loistavien kulkuyhteyksien solmukohdassa (junalla Helsingin keskustasta 12 min).

Hakemallamme lakimiehellä on oikeus toimia avustajana tuomioistuimissa ja mielellään prosessikokemustakin – asianajotehtävissä tai tuomioistuimen palveluksessa hankittuna. Voit olla kokenut asianajotoiminnan ammattilainen tai nälkäinen tulevaisuuden osaaja – molemmille löytyy meiltä juridisia haasteita ratkaistavaksi.

Toimistomme palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita, joten kokemuksesi ja erityisasiantuntemuksesi voi olla yritysjuridiikan tai perinteisemmän juridiikan saralta – tehtävää räätälöidään osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti. Toimistomme erityisosaamisalueet löydät www.jurentia.fi.

Jurentiassa sinua odottaa jo malttamattomana joukko asianajotoiminnan ammattilaisia – ja ennen kaikkea hyviä tyyppejä. Tarjolla on tukea, vastuuta sekä modernit toimistopuitteet omilla työhuoneilla varustettuina. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 20.9.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@jurentia.fi.

Hakemuksia tehtävään tulee kokemuksemme mukaan runsaasti, emmekä valitettavasti voi vastata asiaa koskeviin puhelintiedusteluihin. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.