(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Asianajotoimisto Jurentia Oy toimii Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, joista erityisesti kahteen ensimmäiseen etsimme nyt lakimiestä. Toivomme sinulta kokemusta työskentelystä tuomioistuimessa – minkä tahansa pöydän takaa. Voit olla kokeneempi asianajotoiminnan ammattilainen tai nuori ja haastavia tehtäviä janoava tuoreempi lakimies.

Toimistomme kasvaessa meillä on mahdollisuus rakentaa tarjolla oleva tehtävä erityisesti sinun osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti – näin me saamme innokkaan sekä asiantuntevan työkaverin ja sinä vastaavasti kiehtovan työtehtävän. Voit tutustua toimistomme erityisosaamisalueisiin nettisivustollamme www.jurentia.fi.

Tarjoamme hakijalle luultavasti Suomen parhailla työkavereilla varustetun työpaikan, modernit toimistopuitteet omine työhuoneineen sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 9.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@jurentia.fi.

Hakemuksia tehtävään tulee kokemuksemme mukaan runsaasti, emmekä valitettavasti voi vastata asiaa koskeviin puhelintiedusteluihin. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.