(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Svea Perintä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista lakimiestä vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme merellisten näkymien äärelle Ruoholahteen. Tehtävänkuvasi on laaja ja monipuolinen pitäen sisällään sekä yritys- ja kuluttajarahoituksen että perintäpuolen juridisia työtehtäviä, niin in-house kuin ulkoisillekin asiakkaillemme. Toimit tehtävässä siis perinnän ja rahoituksen juridiikan asiantuntijana, hoidat riita-asioita, vastaat sopimusten laadinnasta sekä konsultoit ja opastat henkilökuntaamme ja asiakkaitamme. Voit olla kokeneempi alasi ammattilainen, joka etsii uusia haasteita tai urasi alussa oleva juristi – asenne ja halu työskennellä juuri Svealla ratkaisevat. Tarkempi tehtävä muotoutuu hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme sinulta

  • OTK- tai OTM-tutkintoa
  • halua olla tiiviisti kehittämässä kasvavan yrityksen toimintaa ja prosesseja
  • itsenäistä, aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen), ruotsin kieli katsotaan eduksi

Lisäksi arvostamme

  • VT ja oikeudenkäyntiavustajalupaa
  • aiempaa kokemusta rahoitus- ja/tai perintäalalta
  • rahanpesu-, tietosuoja- ja compliance säädösten tietämystä

Hoidat tehtävääsi itsenäisesti ja vastuullisesti työskennellen kuitenkin yhdessä muun lakiosaston sekä Suomen liiketoimintojen ja riskienhallinnan kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä oman työn organisointiin sekä oma-aloitteellisuutta, määrätietoista toimeliaisuutta ja itseohjautuvuutta. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet tiimipelaaja, joka haluaa tuoda omat vahvuutensa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan. 

Tarjoamme sinulle

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat tilaisuuden työskennellä laaja-alaisten rahoitus- ja perintäalan lakiasiantehtävien parissa monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Lisäksi me Svealla panostamme laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen muun muassa tarjoten kattavat henkilöstöedut. Me tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava työskennellä!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 11.8.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Tuula Pitkänen, puh. +358942423053 tai tuula.pitkanen@svea.fi.