(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haku päättyy: 29.7.2019
Ilmoitus jätetty: 5.7.2019    
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen

Tehtävän kuvaus

Vastaat erityisesti sopimuksiin ja hankintoihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilassuhteisiin liittyvien oikeudellisten asioiden hoitamisesta. Tehtäväsi sisältävät myös henkilöstön neuvontaa ja kouluttamista vastuullesi kuuluvissa asioissa. Sinulla on oikeus edustaa Eksotea tuomioistuimissa ja viranomaisissa.

Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta (OTM, OTK). Viihdyt meillä, jos pidät itsenäisestä työstä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä hyvät esiintymis- ja yhteistyötaidot. Katsomme eduksi suoritetun tuomioistuinharjoittelun sekä kokemuksen hankinta-asioista tai lastensuojelusta.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa innostava ja dynaaminen työyhteisö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän maakunnan suurimman työnantajan palveluksessa. Työpiste sijaitsee Lappeenrannassa.

Virkasuhteeseen otettaessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työavain: 243280

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vko 28 lakimies Tiia Iivonen, puh. 040 651 1786, ja viikoilla 29-30 hallintojohtaja Keijo Siiskonen, puh. 0400 854 252, etunimi.sukunimi@eksote.fi