(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Tule meille


LAKIMIEHEKSI yliopiston lakiasiat-tiimiin


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Jyväskylän yliopisto on innostava ja ennakkoluuloton digitalisaation edelläkävijä. Kehitämme kokeillen monipuolisia digitaalisia ratkaisuja koulutuksen ja tutkimuksen vahvuusalueillamme. 


Tehtävässäsi tuet juridisesti yliopiston toimintatapojen digitalisointia sekä hoidat laaja-alaisesti sopimusjuridisia asioita. Lakimiehenä perehdyt yliopiston tarpeisiin kehittyvässä toimintaympäristössä, neuvot, neuvottelet, annat asiantuntija-apua, koulutat ja laadit ohjeita.


Hoidat omaa vastuukenttääsi itsenäisesti osana muiden yliopiston sopimus-, IPR-, hankinta- ja hallintoasioihin perehtyneiden lakimiesten sekä tietosuojavastaavan muodostamaa tiimiä.


Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.


Osaamisesi ja odotuksemme


Olet koulutukseltasi oikeustieteen kandidaatti tai maisteri. Sinulla on vahva osaaminen sopimusjuridiikasta ja kokemusta/kiinnostusta teknologiajuridiikkaa kohtaan. Eduksi katsomme myös perehtymisen yhtiöoikeuteen. Arvostamme kokemusta korkeakoulusektorilta tai muusta lakimiestehtävästä, jossa olet ollut asiakaslähtöisesti kehittämässä organisaation sisäisiä toimintatapoja ja prosesseja.


Haemme tiimipelaajaa, joka haluaa oppia uutta ja kehittää myös omia tapojamme työskennellä. Olet itsenäinen, tarkka ja tinkimätön työn laadun suhteen. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.


Why JYU?


Toimintakulttuuriimme kuuluu, että ajattelemme tuoreesti ja rohkaisemme kokeilemaan. Vaalimme vuorovaikutusta ja luottamusta.


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


 


Lisätietoja


tehtävästä antaa 12.-16.8. lakiasiainjohtaja Sanna Anttilainen, p. 050-443 2367, sanna.anttilainen@jyu.fi.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa lakimiehen tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV11. Palkkasi on noin 4100 - 5050 euroa kuukaudessa riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.


Hakemuksia vastaanotamme 23.8.2019 saakka. Tehtävä pyritään täyttämään 1.10.2019 alkaen. Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. 


Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo (cv)


2) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.