(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Suomen Kuntaliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Haemme Kuntaliiton lakiyksikköön lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti. Kuntaliiton lakiasiain yksikkö on vajaan 20 asiantuntijan työyhteisö. Yksikkö edistää kuntien etuja lainsäädännön valmistelussa ja palvelee kuntia oikeudellisissa asioissa.
Lakimiehen tehtäviin kuuluvat kuntalainsäädäntöön, hallinto-oikeuteen sekä erityisesti julkisuus-, tiedonhallinta- ja henkilötietolainsäädäntöön liittyvät edunvalvonta-, neuvonta ja kehittämistehtävät sekä kouluttaminen. Toimenkuvaan voidaan liittää myös muita tehtäviä tehtävään valitun erityisosaamisen ja työkokemuksen mukaisesti.
Lakimieheltä edellytetään ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa ja työkokemusta tehtäväalalta. Valinnassa painotetaan kunnallisen päätöksentekojärjestelmän ja hallintomenettelyn tuntemusta sekä perehtyneisyyttä julkisuus- ja tietosuoja-asioihin sekä tiedonhallintaan. Hakijalle luetaan eduksi kielitaito, erityisesti kyky palvella kuntia ruotsin kielellä.   Hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 20.6.2019 osoitteeseen:  kirjaamo@kuntaliitto.fi.   Lisätietoja Suomen Kuntaliitosta ja lakiasiain yksiköstä löytyy osoitteesta: www.kuntaliitto.fi/asiantuntijapalvelut/laki   Kuntaliitto on savuton työpaikka. Lisätietoa henkilötietojen käyttämisestä: https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/evasteet-ja-tietosuoja.