(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme asiakkuuksien asiantuntijapalveluihin

Lakimiestä

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan työttömyysvakuutusmaksujen määräämiseen ja perintään liittyvät lakimiestehtävät, lakimiestukena toimiminen etuuspalveluissa ja kehittämisprojekteissa sekä asiakaspalvelun tukeminen yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävään voi kuulua myös muita lakimiestehtäviä tarpeen ja osaamisen mukaan. Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka alkaa elokuussa 2019 ja kestää vuoden 2020 loppuun asti.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva oikeustieteellinen koulutus
  • sosiaalivakuuttamisen ja hallinto-oikeuden osaamista
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • muutaman vuoden työkokemus lakimiestehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa. Voit siis olla myös vastavalmistunut, jos sinulla on asenne kohdillaan.

Lisäksi odotamme:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta.

Liity joukkoon

Tervetuloa joukkoomme monipuolisiin ja vastuullisiin kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos innostuit, hae tehtävää 19.6.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@tyollisyysrahasto.fi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää työtehtävästä, tiimipäällikkö Mia Hällström vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Mialle numeroon 040 455 7576 joko perjantaina maanantaina 10.6. klo 10-11 tai 17.6. klo 13-14 välisenä aikana.