(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme toimeen tarttuvaa lakimiestä nykyaikaisiin ja raikkaisiin toimitiloihimme ensisijaisesti Helsinkiin sekä Vantaalle. Voit olla kokeneempi asianajotoiminnan ammattilainen tai nuori ja innokas asianajotaipaleen alkupuolella oleva lakimies. Tulevalla työkaverillamme on mielellään kokemusta tuomioistuintyöskentelystä asianajotehtävissä tai tuomioistuimen palveluksessa. Tarjolla olevan tehtävän oikeudenalat valikoituvat lähtökohtaisesti osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Voit tutustua toimistomme erityisosaamisalueisiin nettisivustollamme.

Tarjoamme hakijalle mahtavilla työkavereilla varustetun työpaikan, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä – hyvässä seurassa sekä kilpailukykyisin ehdoin.  Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 30.6.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@jurentia.fi.

Hakemuksia tehtävään tulee kokemuksemme mukaan runsaasti, emmekä valitettavasti voi vastata asiaa koskeviin puhelintiedusteluihin. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.