(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

Haemme nyt lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudun lakipalvelut – organisaatioon Helsinkiin. 

LAKIMIES

Pääkaupunkiseudun lakipalvelut tarjoaa laadukkaita lakipalveluja OP Helsingin private- ja henkilöasiakkaille. Olemme tärkeä osa pankin palveluvalikoimaa ja asiakkaat arvostavat palvelumme korkealle, siitä todisteena on huippuluokan asiakastyytyväisyys. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen asiakaskokemuksen ja korvaamatonta apua elämän eri käänteissä. Tarjoamme tärkeää lisäarvoa  liiketoiminnalle myös tunnistamalla asiakkaiden varallisuudenhoitoon ja pankkipalveluihin liittyviä tarpeita. 

Lakimiehenä tehtävänäsi on perhe- ja perintöoikeuteen, verotukseen sekä varallisuudenhoitoon liittyvien lainopillisten asiakastoimeksiantojen itsenäinen hoitaminen. Vastaat asiakkaiden asiakkaan kannalta parhaan ratkaisuvaihtoehdon löytämisestä ja toteuttamisesta voimassa olevan sääntelyn asettamissa puitteissa. Tehtäviisi kuuluvat myös esimerkiksi asiantuntijapuheenvuorojen pitäminen sekä erilaisten tukimateriaalien ja mallipohjien laatiminen ja ylläpito. 

Sinulla on myynnillinen ote asiakastoimeksiantojen hoitamisessa. Tunnistat asiakastarpeet esimerkiksi säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuissa tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.  

Tehtävässä menestymisen eväät

Sinulta löytyy oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto ja erinomainen perhe- ja jäämistöoikeuden sekä verotuksen erityisosaaminen monipuolisen juridisen tietopohjan lisäksi. Sinulla on usean vuoden työkokemus lakimiestehtävistä pankissa tai asianajotoimistossa. Tehtävä edellyttää myynnillistä otetta ja ymmärrystä pankin tuotteista ja palveluista. 

Työskentelytapasi on aktiivinen, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, mikä näkyy myös yhteistyössä asiakkaan kanssa. Esiintymistaidot ovat vahvuutesi. Viestit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tulet työskentelemään osaavaan tiimiin, jossa teemme töitä asiantuntevalla otteella ja reippaalla asenteella. Saat käyttöösi koko OP Lakiasiat ja Compliance – toiminnon ammattitaidon tukemaan sinua työssäsi. Toimimme vahvassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Kivan tiimin lisäksi tarjoamme sinulle ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet. 

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Aulanko, puh. 040 776 16 67 ke 5.6. klo: 12.30-14.30 tai ma 17.6. klo. 15 -16.30. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse tuomas.aulanko@op.fi. 

Voit hakea tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen Ura-sivustomme kautta 20.6.2019 mennessä. Kerro meille itsestäsi ja motivaatiostasi tehtävää kohtaan, odotamme hakemustasi mielenkiinnolla!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.