(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme nyt Realia Group -konsernin lakiyksikköön Helsinkiin

Lakimiestä

Tehtävässä tuet konsernin kiinteistöjohtamisessa sekä kiinteistönvälityksessä toimivia yhtiöitä niiden lakiasioissa. Konsernilla on tytäryhtiöitä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Baltian maissa.

Neuvonantajan roolissa tuet johtoa ja esimiehiä päätöksenteossa, seuraat toiminnan lainmukaisuutta sekä Realia Group - konsernin toimintaohjeiden noudattamista sekä varmistat henkilöstön lakiosaamisen tason koulutusten ja neuvonnan avulla.  Toimit osana muutaman hengen lakitiimiämme ja raportoit konsernin talousjohtajalle.

Sinulla on OTM-tutkinto sekä usean vuoden kokemus lakimiehen tehtävistä. Erityisesti toivomme sinulta kokemusta kiinteistöalasta sekä osaamista sopimusoikeudellista asioista. Aiempi kokemus yrityskaupoista on sinulle eduksi; aito mielenkiinto alaa kohtaan on keskeinen edellytys. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen on sinulle eduksi.  

Työotteeltasi olet aktiivinen ja kykenet ottamaan kokonaisvaltaisesti hoitoosi vastuualueesi. Olet kehitysmyönteinen ja käytännönläheinen ongelmanratkaisija. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa.  Tehtävässä menestyäksesi sinulla on joustava ja itsenäinen työskentelytapa sekä vahva priorisointikyky. Olet myös tiimipelaaja ja haluat kehittää tiimin toimintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää konsernia. Työsi tueksi saat ammattitaitoisen tiimin sekä ison konsernin edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Sebastian Krapf puh. 040 747 69 78 soittoaikana to 21.3. klo 14-15 sekä tuleva kollegasi lakimies Hannamaija Harteela, puh. 044 360 19 14 soittoaikoina ma 25.3. klo 9-10 sekä ke 27.3. klo 14-15.

Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0b57fa52. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.