(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa.

Haemme nyt LähiTapiola Vahinkoyhtiöön lakimiestä Espooseen. LähiTapiola Vahinkoyhtiö on LähiTapiola-ryhmän emoyhtiö ja valtakunnallinen suurten yritysten vakuuttaja. Vastaamme kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ryhmän tuotteiden ja palvelujen osalta sekä toimimme Elon kumppanina työeläkevakuutuksissa. Asiakaskeskeisen toimintamme tavoitteena on jatkuva asiakaskokemuksen parantaminen sekä asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja menestyksen turvaaminen.

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Lakimies

Lakimiehenä päätehtäväsi on rahanpesun estäminen ja liiketoiminnan sekä asiakasrajapinnan tukeminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yritysasiakkaiden asiakasvastaavien kanssa ja keskityt nimenomaan yritysasiakasliiketoiminnan tarpeisiin ja haasteisiin rahanpesun estämiseen ja asiakkaan tunnistamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteen kandidaatin tai oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • Vähintään muutaman vuoden juridista kokemusta
  • Palavaa mielenkiintoa rahanpesun estämisen lainsäädännön käytännön soveltamiseen
  • Innokasta ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Hyviä yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

Osaaminen KYC ja AML –asioista erityisesti vakuutus- ja pankkisektorilta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta yritysanalytiikan tai vakuutustutkinnan kanssa työskentelystä.

Tarjoamme

Lakimiehenä työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Sundström, puh.  09-453 2845 torstaina 14.3. klo 16-17 ja torstaina 21.3. klo 10-11 tai jari.sundstrom@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 24.3.2019 mennessä.