(Poistunut julkaisusta)

LAKIMIES
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Olemme nyt rekrytoimassa tiimiimme lakimiestä, jonka ensisijaisena tehtävänä on tukea projektitiimejämme julkisten hankintojen toteuttamisessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu yleinen sopimuksiin ja hankintoihin liittyvä neuvonta.

Olet aikaisemmin työskennellyt sopimusjuridiikan sekä hankintalain parissa ja sinulla on myös kokemusta julkishallinnon organisaatioista ja henkilöstöhallinnosta.  Oletamme, että kykenet itsenäiseen ja järjestelmälliseen työhön etkä vierasta rutiinitehtäviäkään.

SoteDigin palveluksessa saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen verkoston ja kollegat. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta olemme aidosti virtuaalinen työyhteisö, jonka jäsenet hyödyntävät joustavasti myös etätyömahdollisuuksia. Tarjoamme näköalapaikan päästä rakentamaan uutta toimintaa ja uusia palveluja nopeasti kasvavan työyhteisön jäsenenä. Työsuhteissa noudatamme valtion virka- ja työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta edellä kuvatun lisäksi korkeakoulututkintoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä sisäistä paloa sopimusjuridisten prosessien kehittämiseen ja ongelmien ratkaisuun.

Mikäli tehtävä tuntuu kiinnostavalta, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi viimeistään 28.2.2019 mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtäviä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.