Lakimies
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!


Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.


Haemme lakimiestä, vakituiseen työsuhteeseen Lakiasiat-tiimiin Helsinkiin.


Parasta työssäni on mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät ja mukavat työkaverit. Meillä on todella kiva tiimi ja töihin on aina mukava tulla, kertoo Katri Lakiasiat-tiimistä.


Työnkuvan esittely

- Vastuullesi kuuluvat varallisuudenhoitoliiketoiminnan lakiasiat ja tarjoat varallisuudenhoitoliiketoiminnan johdolle ja asiantuntijoille juridista tukea
- Hoidat omaa vastuualuettasi itsenäisesti, mutta tiiviisti yhteistyössä muiden S-Pankin asiantuntijoiden kanssa
- Raportoit Päälakimiehelle


Odotukset hakijalle

- Vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- Ylempi oikeustieteen tutkinto
- Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen asenne
- Valmius uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan muuttuvassa maailmassa
- Kyky kommunikoida sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa


Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kuusi kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.
Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa päälakimies Jaakko Henttonen 22.1 - 14.2.2019 klo 17-19 puh. 050 411 5976. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/


Hae näin

Lähetä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223522
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa