(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 60 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Haussamme on nyt Espooseen

Lakimies

liiketoimintojen oikeudellisten asioiden tukemiseen päätöksentekotilanteissa ja sopimusneuvotteluissa. Liikejuridiikka kokonaisuudessaan painottuen sopimusjuridisiin asioihin ja Legal-toimintamme rakentamiseen on keskeistä roolissasi. Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on tiivistä ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehtävä on uusi ja itsenäinen, joten työnkuva räätälöityy taustasi ja persoonasi mukaan. Esimiehenäsi toimii JM Suomen talousjohtaja.

Sinä lakimiehenämme

Oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta rakennusteollisuudesta ja kokemusta yritysjuridiikan alueelta. Tarvitset roolissa englannin kielen taitoa, eikä ruotsin kielen osaamisesta ole haittaa, joskaan se ei ole välttämätöntä.

Toivomme sinun pystyvän positiivisessa hengessä kehittämään yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Hyvien neuvottelutaitojen ohella pystyt kasvavassa ympäristössä tarttumaan omalla osaamisalueellasi ja asiantuntijaroolissasi muun muassa yritysjärjestelyihin sekä sopimusneuvotteluihin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu prosessien kehittäminen sekä yhteistyö eri organisaatiotasoilla.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Lakimiehenä pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.1.2019 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/2saSk2u

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.