(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Sastamalan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Haemme pankkiimme

Lakimiestä

Tehtävänäsi on hoitaa henkilö- ja yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista sekä muista lainopillisista toimeksiannoista. Tuet myös omaa henkilökuntaamme juridisissa kysymyksissä. Apunasi työskentelee lakiassistentti. Lakiasioiden lisäksi tulet toimimaan pankin compliance- ja turvallisuusvastaavana.

Olet hyvä johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta luontevasti. Sinulta löytyy myös reilu ripaus myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat timanttiset; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi.

Edellytämme oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa, ja arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle hienossa työyhteisössämme vakituista tehtävää, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen tekemiseen. Tehtävä on mielenkiintoinen, ja pääset aidosti auttamaan asiakkaitamme.

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Haluatko tietää lisää pankistamme tai tästä tehtävästä? Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Janne Pohjolainen, janne.pohjolainen@op.fi, p. 050 560 4189.

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen OPn Uramahdollisuudet -sivun kautta viimeistään 31.12.2018. Älä kuitenkaan suotta odottele hakuajan loppuun saakka, vaan ilmoittele meille itsestäsi pikapuoliin; aloitamme nimittäin haastattelut jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.