(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Haemme Helsinkiin

Lakimiestä

Etsimme uutta työkaveria lakitiimiimme. Toimit asiantuntijana ja neuvonantajana toimialojemme monipuolisissa eri oikeudenaloja koskevissa juridisissa asioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden lakimiesten kanssa. Osallistut myös erilaisten liiketoimintasopimusten ja -konseptien kehittämiseen ja koulutat säännöllisesti lakiasioita liiketoimintayksiköille.

Olisitko Sinä joukkueemme uusi pelaaja?

Sinulla on OTK/OTM -tutkinto ja jo jonkin verran työkokemusta lakimiehen tehtävistä rakennusalalta, teollisuudesta tai asianajotoiminnasta. Sinulle on kertynyt sopimusjuridiikan osaamista ja sen käytännön soveltamistaitoa sekä kokemusta neuvonta-, neuvottelu- ja riidanratkaisutilanteista. Toimit ratkaisuhakuisesti, oma-aloitteisesti ja vastuullisesti. Englannin kielen sujuvan suullisen ja kirjallisen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön yrityksessä, jolla on vahva yrityskulttuuri. Toimimme vastuullisesti ja vakaasti asiakasta, henkilöstöä ja ympäristöä arvostaen. Kanssamme saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme ja koulutustarjontamme tuella.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.12. klo 13-14 ja 10.12. klo 13-14 lakiasianjohtaja Juha Jauhiainen, puh. 040 725 9643.

Jätä hakemuksesi 12.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta.