(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Espoon Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme joukkoomme

KEHITTYMISHALUISTA LAKIMIESTÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Pääasiallinen työnkuvasi muodostuu asuinhuoneiston vuokraukseen liittyvästä juridiikasta. Tehtäviisi kuuluvat liittyvät monipuoliset sisäiset toimeksiannot kuten haastehakemusten ja lausumien laadinta sekä oikeudenkäyntien hoitaminen.

Lisäksi tulet toimimaan yrityksen tietosuojavastaavana, jonka vastuulla on tietosuoja-asioihin liittyvät juridiset kysymykset sekä henkilöstömme kouluttaminen ja ohjaaminen tietosuoja-asioissa. Lakimiehen työ sisältää myös yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen liittyviä tehtäviä. 

Edellytämme, että sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTK/OTM). Auskultointi katsotaan eduksesi. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus erityisesti vahingonkorvaus- ja asuinhuoneiston vuokrausta koskevan lainsäädännön soveltamisesta, oikeudenkäyntien hoitamisesta ja tietosuojasta.

Arvostamme kunnianhimoista haluasi kehittyä ammattilaiseksi omalla osaamisalueellasi ja kykyäsi toimia sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitset erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta.

Tule mukaan vaikuttamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kohtuuhintaisesti ja viihtyvät kodeissaan. Monipuolisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.  Mukavaan ja kannustavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti lähettämään 25.11.2018 mennessä rekrytointi@espoonasunnot.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Asunnot Oy:n lakimies Emmi Huhtala, puh. 09 3544 5700, to 15.11. klo 15-17 ja ti 20.11. klo 9-11.