(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme pääkonttorillemme Helsinkiin

LAKIMIESTÄ

Lakimiehenämme olet mukana kehittämässä yhtiötämme ja kartoittamassa uusia liiketoiminta-alueita. Olet vahvasti kiinni päivittäisessä liiketoiminnassa mm. tukemassa Alexandrian henkilöasiakasliiketoimintaa sekä henkilöstöä sijoitusneuvontaan liittyvissä asioissa. Lisäksi tehtävänäsi on avustaa ja kouluttaa henkilökuntaa sijoituspalveluyrityksen ja rahastoyhtiön sääntelyyn liittyvissä asioissa. Tehtävässäsi toimit osana konsernin lakiasiaintoimintoa tiiviissä yhteistyössä compliance –toiminnon ja riskienhallinnan kanssa sekä konserniyhtiöiden ylimmän johdon kanssa.

Edellytämme sinulta OTK tai OTM-tutkintoa ja finanssialan sääntelyn hyvää tuntemusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta laki- tai compliance -toiminnosta sijoituspalvelu-yhtiöstä, rahastoyhtiöstä, pankista tai vakuutusyhtiöstä. Arvostamme kokemusta perhe- ja perintöoikeuteen liittyvien työtehtävien hoitamisesta ja eri sijoitus- ja vakuutustuotteista. Lisäksi työ- ja vero-oikeuden osaaminen on tehtävässä eduksi. Toimiaksesi tehtävässä sinun tulee pystyä hoitamaan työtehtäviä sujuvasti myös englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joten toivomme sinun olevan avoin ja hyvät sosiaaliset taidot omaava joukkuepelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mukava työilmapiiri.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 21.9.2018 kello 9-10 ja 28.9.2018 kello 10-11 päälakimies Juulia Kurunsaari, puh. 040 6495630.