(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Patentti- ja rekisterihallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2018

Haemme lakimiestä viransijaiseksi  määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.10.2018-31.8.2020.

Lakimiehen pääasiallisena tehtävänä on tavaramerkkihakemusten käsittely sekä niitä koskevien päätösten tekeminen.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa tavaramerkki- ja mallioikeusasioiden tuntemus. Valtion virkamiehiltä vaadittavan molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. PRH:n kansainvälisen toimintakentän vuoksi muu kielitaito luetaan eduksi. Tehtävän hoitamista edesauttavat kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä, sujuva kirjallinen ja suullinen esitystaito sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme vaativan ja itsenäisen asiantuntijatehtävän, tehtävissä tukevat ammattitaitoiset työtoverit sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistaan tavaramerkkien ja mallioikeuksien aloilla.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lakimiehen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 11 tai 12 (2930,61 tai 3297,26 euroa) valittavan henkilön kokemuksesta riippuen. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. PRH:ssa on käytössä tulospalkkiojärjestelmä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Pirjo Aro-Helander, p. 029 509 5524 (6.8.2018 alkaen). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@prh.fi. Tietoa PRH:sta on saatavissa myös viraston verkkosivuilta www.prh.fi.

Liity asiantuntevaan ja tehokkaaseen joukkoomme – lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 20.8.2018!