(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Työttömyysvakuutusrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2019 saakka

Lakimiestä

Olemme ottamassa käyttöön työttömyysvakuutusmaksujen määräämisessä, perinnässä ja valvonnassa kansallista tulorekisteriä, joka tuo mukanaan useita muutoksia. Muutoksissa onnistumiseksi vahvistamme lakimiesosaamista.

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan työttömyysvakuutusmaksujen määräämiseen ja perintään liittyvät lakimiestehtävät sekä niihin liittyvä tietojärjestelmäprojektin sekä asiakasrajapinnan ratkaisutuen tukeminen. Tehtävään voi kuulua myös muita lakimiestehtäviä valittavan henkilön osaamisprofiilista riippuen. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva oikeustieteellinen koulutus ja työkokemusta lakimiestehtävistä. Löydät olennaiset asiat vaativistakin asiakokonaisuuksista ja osaat pukea ne ymmärrettävään muotoon. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Työssä menestymisessä eduksi on sosiaalivakuuttamisen, hallinto-oikeuden sekä mahdollisesti myös perintäjuridiikan osaaminen. Eniten arvostamme kuitenkin kykyä nopeasti omaksua uutta tietoa sekä aikaansaavaa työtapaa. Tekemistä lakitiimissämme on paljon sekä tulorekisterin käyttöönottoon että rahastojen yhdistymiseen liittyen, joten valmiutta tarttua tehtävään kuin tehtävään tarvitaan. Tulet osaksi tiimiä, jossa rahaston juridiikan ammattilaiset tukevat toisiaan ja jakavat vastuuta ja tehtäviä tarpeen mukaan. Kollegojen tuki työssäsi on siten aina tarvittaessa tarjolla.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla 7.8.2018 alkaen ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis paikkaa mahdollisimman pian!

Lisätietoja
Johtaja, hallinto ja lakiasiat Virpi Halme, 041 533 1376, virpi.halme@tvr.fi, parhaiten tavoitettavissa torstaina 26.7. klo 14-15 ja maanantaina 6.8. klo 13-14.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään torstaina 10.8.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekry@tvr.fi. Merkitse Aihe-kenttään hakemasi tehtävä.

Tervetuloa joukkoomme mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä yhteistyössä asiantuntevien esimiesten ja kollegoiden kanssa. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Panostamme myös henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.