(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Esikunnassa toimivat organisaatiomme oikeudellinen tuki sekä hallinnolliset palvelut. Lakiasioissa vastaamme Finanssivalvonnan tehtäviin liittyvien merkittävien ja periaatteellisten oikeudellisten linjausten sekä päätösten valmistelusta. Hallinnollisissa palveluissa tuemme organisaation kehittämistä sekä toiminnansuunnittelua. Lisäksi koordinoimme Suomen Pankista hankittavia tukipalveluita. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme.

Haemme Esikuntaan

LAKIMIESTÄ

osaksi lakimiestiimiämme.

Valmistelet vaativia toimintaamme liittyviä oikeudellisia päätöksiä, kuten hallinnollisia sanktioita. Olet tukena vaativissa oikeudellisissa tulkintakysymyksissä ja valvontapäätösten valmistelussa. Tehtäviisi kuuluvat myös julkisuuslain mukaisten tietopyyntöjen käsittely ja niihin liittyvät oikeudelliset tulkinnat. Lisäksi käsittelet väärinkäytösepäilyilmoituksia ja olet mukana sääntelyn kehittämisessä.

Olet perehtynyt syvällisesti finanssialan lainsäädännön. Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja useamman vuoden käytännön kokemus juridisten tehtävien hoitamisesta. Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kirjoitat sujuvasti asiatekstiä ja suomen kielen lisäksi taidat englannin kielen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa ja muuttuvassa eurooppalaisessa sääntely- ja valvontaympäristössä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä finanssialan asiantuntijatehtävässä osaavassa työyhteisössä.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa Esikunnan päällikkö Sonja Lohse, p. 09 183 5311 tai sonja.lohse(at)finanssivalvonta.fi