(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme HKL:lle kahta

LAKIMIESTÄ

Lakimiehenä toimit avustajana oikeudellisissa toimeksiannoissa, kilpailuttamis- ja sopimusasioissa ja sopimushallinnon tehtävissä ja laadit lainopillista asiantuntemusta vaativia lausuntoja. Lisäksi hoidat laitoksen vahingonkorvauksiin liittyviä ja muita oikeudenkäyntiasioita. Toinen avoinna olevista tehtävistä on vakinainen ja toinen kahden vuoden määräaikaisuus.

Edellytämme tehtävään valittavilta oikeustieteen maisterin tutkintoa ja erinomaista suomen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi työlainsäädännön osaamista, erinomaista loogista päättelykykyä sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Hankit ja sovellat tietoa sujuvasti ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja tarvittaessa käyt neuvotteluja myös englannin kielellä. Hakijan eduksi katsotaan oikeus toimia luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana (lupalakimies).

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa tiimissä. Tehtävän lopullinen sisältö ja palkkaus määräytyvät valittavien henkilöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.6.2018 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-36-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Rain Mutka, p. 09 310 35108 torstaina 14.6. klo 11-12 .

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.